Urządzenia i Akcesoria
Roscón gallego
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 raciones
Składniki
-
1 trozo de mantequilla para engrasar (aprox.10 g)
-
150 g de harina de repostería
-
6 claras de huevo
-
120 g de azúcar
-
6 yemas de huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
5 g
Kalorie
553.2 kJ /
132.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min
Rosquillas
30 min
Empanada de maíz con berberechos
1 godz. 15 min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Pastel crujiente de manzana
1 godz. 15 min
Brioche con frutas y pasas
3 godz. 10 min
Orejas de carnaval
30 min
Brioche danés (Brunsviger)
2 godz.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 godz.
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min
Larpeira
1 godz. 55 min
Suizos
2 godz. 30 min