Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rosquillas de bizcocho
- 50 g de mantequilla
- 250 g de leche
- 2 huevos
- 230 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 120 g de azúcar
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 4 vainas de cardamomo (solo las semillas, machacadas) (opcjonalnie)
Coberturas de chocolate
- 75 g de aceite de girasol
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 150 g de chocolate con leche en trozos
- 150 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de chocolate cuatro cuartos
1小时
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min
Bizcocho de chocolate y nueces
1hod. 40min
Magdalenas chocolate
1小时
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcocho básico
40 分钟
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Gofres de chocolate
20 分钟
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10min