Urządzenia i Akcesoria
Rebojos zamoranos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
24 unidades
Składniki
-
5 huevos
-
250 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
-
250 g de harina de repostería
-
8 g de polvo de hornear
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidades
Białko
2.4 g
Kalorie
400 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Suizos
2 godz. 30 min
Coquitos
50 min
Magdalenas
1 godz.
Tortas de Alcázar
40 min
Sequillos
1 godz. 15 min
Bizcochos de soletilla
35 min
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Brioche con frutas y pasas
3 godz. 10 min
Marquesas
30 min
Magdalenas de naranja
1 godz.
Magdalenas de nata
1 godz.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min