Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 huevos
- 250 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 250 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidades
- Kalorie
- 397 kJ / 95 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de Santiago
1 Std. 10 Min
Suizos
2h 30min
Marquesas
30min
Perrunillas
30min
Magdalenas de nata
1 Std.
Pastas de avellanas
1h 45min
Coquitos
50 Min
Bizcochos de soletilla
35 min
Fullatre de las Cinco Villas
1 Std. 25 Min
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 Std. 15 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min