![Rebojos zamoranos Rebojos zamoranos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E07AB51-EEC9-41CF-8EBE-64BD7778AFBA/Derivates/4D53CD28-5E61-4730-9FCB-E28FBACEA343.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 huevos
- 250 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 250 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidades
- Kalorie
- 397 kJ / 95 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastas de avellanas
1sa 45 dk
Bizcochos de soletilla
35min
Galletas danesas
35min
Galletas de manteca y coco
1hod. 10min
Perrunillas
30 min
Magdalenas
1hod.
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 godz. 15 min
Tortas de Alcázar
40 min
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min
Bizcocho de coco
45min
Magdalenas de nata
1hod.