
Urządzenia i Akcesoria
家常南瓜豆腐煲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油30 克
-
薑5 克
-
南瓜 去皮、去籽、切塊200 克
-
馬鈴薯 去皮、切塊50 克
-
水350 克
-
紅鯛魚片 切小片150 克
-
蟹肉200 克
-
蝦仁200 克
-
奶油20 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
嫩豆腐 切小塊350 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
279 kcal /
1167 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
17 Przepisów
Tajwan
Tajwan