家常南瓜豆腐煲
TM6 TM5

家常南瓜豆腐煲

4.8 (48 ocen)

Składniki

  • 30 克 橄欖油
  • 5 克 薑
  • 200 克 南瓜, 去皮、去籽、切塊
  • 50 克 馬鈴薯, 去皮、切塊
  • 350 克 水
  • 150 克 紅鯛魚片 切小片
  • 200 克 蟹肉
  • 200 克 蝦仁
  • 20 克 奶油
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • 350 克 嫩豆腐, 切小塊

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1167 kJ / 279 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
14.5 g
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy