Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 500 克 水
- 150 克 新鮮鮭魚肉片 ,切塊
- 100 克 小白菜 ,切段(約5公分)
- ¼ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 746 kJ / 178 kcal
- Białko
- 9.55 g
- Węglowodany
- 19.825 g
- Tłuszcz
- 6.338 g
- Błonnik
- 0.525 g