
Urządzenia i Akcesoria
白菜鮭魚粥
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
白米 ,洗淨、瀝乾100 克
-
水500 克
-
新鮮鮭魚肉片 ,切塊150 克
-
小白菜 ,切段(約5公分)100 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
178 kcal /
746 kJ
Białko
9.55 g
Tłuszcz
6.338 g
Węglowodany
19.825 g
Błonnik
0.525 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan