薑黃香菇肉絲炒麵
TM5 TM6

薑黃香菇肉絲炒麵

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 40 克 洋蔥 ,切絲
  • 5 朵 乾香菇 ,泡軟、切絲
  • 2 茶匙 薑黃粉
  • 40 克 紅蘿蔔 ,切絲
  • 80 克 豬肉絲
  • 50 克 娃娃菜 ,切絲
  • 130 克 水
  • 20 克 醬油
  • 2 包 鍋燒麵 (約150克),泡軟後瀝乾水份
  • 10 克 蔥 ,切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
671.2 kJ / 160.6 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy