薑黃香菇肉絲炒麵

薑黃香菇肉絲炒麵

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 洋蔥 ,切絲
    40 克
  • 乾香菇 ,泡軟、切絲
    5 朵
  • 薑黃粉
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 ,切絲
    40 克
  • 豬肉絲
    80 克
  • 娃娃菜 ,切絲
    50 克
  • 130 克
  • 醬油
    20 克
  • 鍋燒麵 (約150克),泡軟後瀝乾水份
    2 包
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 160.6 kcal / 671.2 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...