
Urządzenia i Akcesoria
薑黃香菇肉絲炒麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
洋蔥 ,切絲40 克
-
乾香菇 ,泡軟、切絲5 朵
-
薑黃粉2 茶匙
-
紅蘿蔔 ,切絲40 克
-
豬肉絲80 克
-
娃娃菜 ,切絲50 克
-
水130 克
-
醬油20 克
-
鍋燒麵 (約150克),泡軟後瀝乾水份2 包
-
蔥 ,切蔥花10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
160.6 kcal /
671.2 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

家常養生食補
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan