Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 40 克 洋蔥 ,切絲
- 5 朵 乾香菇 ,泡軟、切絲
- 2 茶匙 薑黃粉
- 40 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 80 克 豬肉絲
- 50 克 娃娃菜 ,切絲
- 130 克 水
- 20 克 醬油
- 2 包 鍋燒麵 (約150克),泡軟後瀝乾水份
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 671.2 kJ / 160.6 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3.6 g