Rodaballo en papillote con espárragos

Rodaballo en papillote con espárragos

4.5 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 8 espárragos verdes cortados (longitudinal y transversalmente) en cuartos
  • 1 - 2 cebolletas tiernas cortadas en rodajas
  • 4 filetes de rodaballo (de aprox. 170 g)
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta molida
  • 4 cucharadas de mayonesa
  • 2 ramitas de eneldo fresco picado
  • 4 tomates cherry en cuartos
  • 400 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 30.41 g
Kalorie 994 kJ / 237 kcal
Tłuszcz 12.29 g
Błonnik 1.07 g
Węglowodany 1.41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...