Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé

Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé

4.8 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions

Składniki

Le beurre barbecue
  • 1 gousse d'ail
  • ½ c. à café de romarin frais
  • ½ d'échalote
  • 1 - 2 tomates séchées à l'huile égouttées (25 g)
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 50 g de beurre mou et coupé en morceaux
Le filet de porc au lard
  • 80 g de lard dégraissé, en tranches
  • 1 filet de porc, dénervé (250-300 g env.)
  • ¼ c. à café de sel
  • ⅛ c. à café de poivre moulu
  • 70 g de pesto de basilic
    70 g de pesto rouge
  • 1850 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43.5 g
Kalorie 2970.5 kJ / 711.5 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...