Côte de porc sous-vide et salade de pommes

Côte de porc sous-vide et salade de pommes

2.9 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 portions

Składniki

  • 200 g d'oignons coupés en morceaux
  • 1 c. à café de sel et un peu pour assaisonner
  • 20 g d'aneth frais
  • 20 g de feuilles de persil frais
  • 40 g de vinaigre de cidre
  • 80 g de moutarde à l'ancienne
  • 3 côtes de porc avec os (env. 180 g chacune et 1,5 cm d’épaisseur)
  • 1300 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
  • 40 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 80 g de céleri-rave pelé
  • 2 pommes vertes
  • 150 g d'endives
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 488 mg
Białko 37 g
Kalorie 1857 kJ / 443 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...