Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 55 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler lardons et champignons
20min
Foie gras sous-vide
72h
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Poires sous-vide à la cannelle
2u. 5min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Caramel liquide
25min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Sous-vide filets de poulet
1h 55 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Faire sauter du chorizo
10min