Sous-vide magrets de canard

Sous-vide magrets de canard

4.8 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
  • 1200 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 55 mg
Białko 24.8 g
Kalorie 1306.8 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 23.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...