Sous-vide magrets de canard

Sous-vide magrets de canard

4.8 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
    4
  • d'eau
    1200 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 312 kcal / 1306.8 kJ
Białko 24.8 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 55 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...