Urządzenia i Akcesoria
Gazpachuelo frío con aceitunas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones
Składniki
-
100 g de aceitunas verdes sin hueso
-
150 g de agua
-
300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas)
-
8 - 10 cubitos de hielo
-
200 g de aceite de girasol
-
1 huevo
-
20 g de zumo de limón
-
1 cucharadita de sal
-
500 g de caldo de pescado (frío)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
15.4 g
Kalorie
2375 kJ /
567 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En 30 minutos
81 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Mazamorra cordobesa
10 min
Salmorejo
10 min
Gazpacho de zanahorias
10 min
Gazpacho verde
10 min
Piña con pesto dulce
10 min
Crema de calabaza y membrillo
30 min
Gazpacho de hierbabuena
10 min
Sopa de chirlas
1 godz. 45 min
Salmorejo de atún ligero
1 godz. 10 min
Sopa de tomate
1 godz.
Ajoblanco
5 min
Gazpacho
10 min