Conejo en papillote al lemon grass

Conejo en papillote al lemon grass

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de chalotas en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de zanahoria cortada en rodajas (2 cm)
  • 4 cuartos traseros de conejo
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
  • 4 tallos de lemon grass fresco en rodajas finas
  • 800 g de agua
  • 200 g de hojas de espinaca frescas (y 16 hojas más para los papillotes)
  • 80 g de leche de coco (y 4 cucharadas más para los papillotes)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 29.7 g
Kalorie 981.9 kJ / 234.9 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...