Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic

Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic

4.3 166 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de pecorino
    50 g
  • d'eau
    1000 g
  • de courgettes coupées en dés
    400 g
  • œufs
    2
  • de lait écrémé
    100 g
  • de fécule de maïs
    30 g
  • de basilic frais effeuillés, et quelques feuilles pour la finition
    4 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pancetta en petites lamelles
    4 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 217 kcal / 904 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...