Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic

Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic

4.3 204 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de pecorino
  • 1000 g d'eau
  • 400 g de courgettes coupées en dés
  • 2 œufs
  • 100 g de lait écrémé
  • 30 g de fécule de maïs
  • 4 brins de basilic frais effeuillés, et quelques feuilles pour la finition
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 tranches de pancetta en petites lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 904 kJ / 217 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...