Wersje kompatybilne
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pecorino
- 1000 g d'eau
- 400 g de courgettes, coupées en dés
- 2 œufs
- 100 g de lait écrémé
- 30 g de fécule de maïs
- 4 brins de basilic frais, effeuillés, et quelques feuilles pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tranches de pancetta, en petites lamelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 904 kJ / 217 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Soufflés épicés aux courgettes
1 Std.
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Flans saumon-courgette
1 Std.
Petits flans aux asperges
55min
Brioche aux pralines
8h 35min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Petits flans de carotte
12h
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 Std.
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min