Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La soupe de fraise
- 100 g de sucre en poudre
- 8 - 10 feuilles de menthe fraîche
- 1000 g de fraises fraîches
- le jus d'un citron jaune non traité
La crème au mascarpone
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 250 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1045 kJ / 248 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Mille-feuille de tomate et mozzarella
25 min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2j 30 menit
Gaspacho de melon
10 min
Soupe de mangue au citron vert
20 min