![Mousse de brebis au pamplemousse Mousse de brebis au pamplemousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A4D714E-B9C3-4813-94C8-35559BE7F20B/Derivates/7480ee67-5eff-470f-ab56-e8be3f1c4698.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ feuilles feuilles de gélatine alimentaire (5 g)
-
40
g de lait de brebis
lub 40 g de lait - 250 g de yaourt au lait de brebis
- 70 g de cassonade, et 2 c. à soupe
- 2 blancs d'œufs
- 2 pamplemousses roses, les segments et le jus (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à café bombées de quinoa soufflé
- 1 kiwi, pelé et coupé en tranches fines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10p
Îles flottantes et compotée de pommes
1 Std. 40 Min
Sabayon sucré
30min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2 Std. 20 Min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
Crêpes aux clémentines
2h
Pain perdu au sirop de betterave
1 Std. 25 Min
Tiramisu sans cuisson
4h
Crème brûlée à la carotte
3 Std. 25 Min
Minitartelettes à la crème de marrons
5 Std.
Iles flottantes
1h
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3 Std.