
Urządzenia i Akcesoria
Mousse de brebis au pamplemousse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (5 g)2 ½ feuilles
-
de lait de brebis40 g
-
de yaourt au lait de brebis250 g
-
de cassonade et 2 c. à soupe70 g
-
blancs d'œufs2
-
pamplemousses roses les segments et le jus (voir "Conseil(s)")2
-
de quinoa soufflé2 c. à café bombées
-
kiwi pelé et coupé en tranches fines1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
270 kcal /
1131 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja