
Urządzenia i Akcesoria
Chili con carne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
de riz120 g
-
d'eau1000 g
-
d'ail pelée et dégermée½ gousse
-
d'oignon pelé et coupé en deux50 g
-
d'huile d'olive60 g
-
de paprika1 pincée
-
de cumin en poudre1 pincée
-
de viande de bœuf hachée200 g
-
de tomates concassées en conserve200 g
-
de haricots rouges en conserve égouttés200 g
-
de grains de maïs en conserve égouttés125 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
271 kcal /
1145 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja