Pâtes à la feta, tomates et olives
TM5 TM31

Pâtes à la feta, tomates et olives

4.2 (202 oceny)

Składniki

  • 150 g de tomates en dés
  • 150 g de feta nature, en gros dés
  • 60 g d'huile d'olive
  • 100 g d'olives vertes dénoyautées
  • 1 c. à café de sel, et un peu pour la préparation de tomates
  • du poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de pâtes sèches, type fusilli

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2581 kJ / 619 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
37 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy