Pâtes à la feta, tomates et olives

Pâtes à la feta, tomates et olives

4.2 218 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de tomates en dés
    150 g
  • de feta nature, en gros dés
    150 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • d'olives vertes dénoyautées
    100 g
  • de sel et un peu pour la préparation de tomates
    1 c. à café
  • du poivre moulu
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâtes sèches, type fusilli
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 619 kcal / 2581 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...