Pâtes à la feta, tomates et olives

Pâtes à la feta, tomates et olives

4.3 232 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de tomates en dés
  • 150 g de feta nature, en gros dés
  • 60 g d'huile d'olive
  • 100 g d'olives vertes dénoyautées
  • 1 c. à café de sel et un peu pour la préparation de tomates
  • du poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de pâtes sèches, type fusilli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20 g
Kalorie 2581 kJ / 619 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...