
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 vacherin Mont-d'Or suisse (dans sa boîte en bois)
- 10 g de vin blanc (opcjonalnie)
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre grenaille
- du poivre moulu
- 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kcal / 2772 kJ
- Białko
- 39 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Węglowodany
- 23 g