Fondue-raclette au mont-d'or
TM6 TM5 TM31

Fondue-raclette au mont-d'or

4.9 ( 149 ocen )

Składniki

  • 1 vacherin Mont-d'Or suisse (dans sa boîte en bois)
  • 10 g de vin blanc (opcjonalnie)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille
  • du poivre moulu
  • 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
665 kcal / 2772 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy