Fondue-raclette au mont-d'or

Fondue-raclette au mont-d'or

4.9 152 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • vacherin Mont-d'Or suisse (dans sa boîte en bois)
    1
  • de vin blanc (opcjonalnie)
    10 g
  • d'eau
    600 g
  • de pommes de terre grenaille
    500 g
  • du poivre moulu
  • de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 665 kcal / 2772 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...