Salade de chou-fleur-haricots rouges

Salade de chou-fleur-haricots rouges

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (les feuilles)
    6 c. à soupe
  • de mélange d'herbes aromatiques, fraîches les feuilles
    6 c. à soupe
  • de sel aux herbes selon les goûts
    2 - 3 c. à café
  • poivron rouge coupé en morceaux (env. 100 g)
    1
  • de chou-fleur coupé en morceau
    400 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de vinaigre de cidre
    30 g
  • de câpres au vinaigre, marinées selon les goûts
    2 - 3 c. à café
  • de miel
    1 c. à café
  • de haricots rouges (poids égoutté env. 280 g), égouttés
    1 conserve
  • de poivre fraîchement moulu selon les goûts
    1 - 2 pincée(s)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 369 kcal / 1545 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 167 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...