Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
Pomegranate and parsley topping
-
red wine vinegar50 g
-
caster sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
water100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped5 sprigs
-
pomegranate arils only½
Preserved lemon dressing
-
preserved lemon1 piece
-
natural yoghurt170 g
-
olive oil2 tbsp
-
water2 tbsp
-
ground black pepper to season
-
caraway seeds1 tsp
Salmon and potatoes
-
fresh boneless salmon fillet800 - 900 g
-
za'atar plus extra to season (see Tips)2 - 3 tsp
-
olive oil for drizzling
-
water800 g
-
new baby potatoes8 - 12
-
slivered almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1348.2 mg
Białko
56.8 g
Kalorie
3436.8 kJ /
818.3 kcal
Tłuszcz
51.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 godz. 15 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Potted baby vegetables
6 godz. 15 min
Barbecued Mexican street corn
Brak ocen
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min