Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
Pomegranate and parsley topping
-
red wine vinegar50 g
-
caster sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
water100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped5 sprigs
-
pomegranate arils only½
Preserved lemon dressing
-
preserved lemon1 piece
-
natural yoghurt170 g
-
olive oil2 tbsp
-
water2 tbsp
-
ground black pepper to season
-
caraway seeds1 tsp
Salmon and potatoes
-
fresh boneless salmon fillet800 - 900 g
-
za'atar plus extra to season (see Tips)2 - 3 tsp
-
olive oil for drizzling
-
water800 g
-
new baby potatoes8 - 12
-
slivered almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1348.2 mg
Białko
56.8 g
Kalorie
3436.8 kJ /
818.3 kcal
Tłuszcz
51.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 godz.
Beef chili with lemon feta
45 min
Waldorf Salad
15 min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 godz. 25 min