Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Scalloped Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
water to fill bowl
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube570 g
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
yellow onion cut in pieces85 g
-
garlic cloves4
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
plain flour85 g
-
full cream milk350 g
-
miso paste50 g
-
salt¾ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
mozzarella cheese grated170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1250.5 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1781 kJ /
425.7 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brandy snaps
30min
Mojito
5min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Cooking Long Pasta
Nenhuma avaliação
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Tequila kiwi smash
5min
Fondant au chocolate
50min
Melting moments with lemon cream
45min