Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Scalloped Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
water to fill bowl
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube570 g
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
yellow onion cut in pieces85 g
-
garlic cloves4
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
plain flour85 g
-
full cream milk350 g
-
miso paste50 g
-
salt¾ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
mozzarella cheese grated170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1250.5 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1781 kJ /
425.7 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 min
Creamy Feta Dip
5 min
Shredded Lettuce
10 min
Shredded Lettuce
10 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Chocolate sauce
20 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Community fave brown rice salad
55 min