Spiralized Scalloped Potatoes

Spiralized Scalloped Potatoes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • water to fill bowl
  • Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
    570 g
  • Parmesan cheese cut in pieces
    80 g
  • yellow onion cut in pieces
    85 g
  • garlic cloves
    4
  • unsalted butter cut in pieces
    85 g
  • plain flour
    85 g
  • full cream milk
    350 g
  • miso paste
    50 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • mozzarella cheese grated
    170 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1250.5 mg
Białko 16.4 g
Kalorie 1781 kJ / 425.7 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Węglowodany 43.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...