Urządzenia i Akcesoria
Limoncello Tarts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Walnut and Rosemary Pastry
-
walnuts, chopped80 g
-
brown sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
wholemeal flour230 g
-
unsalted butter diced120 g
-
large egg1
-
wholemeal flour for dusting
Limoncello Filling and Topping
-
sugar80 g
-
lemon zest1 Tbsp
-
limoncello80 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)60 g
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs4
-
whipping cream200 g
-
fresh figs cut in eighths8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
2244 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Bread
5h 20min
Stroganoff Strudel
1h 40min
Biltong Scones
45min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1h 20min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2h 50min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Pissaladière
1h 30min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Pear Paste
10h
Tomato and Chilli Jam
1h 15min