Urządzenia i Akcesoria
Limoncello Tarts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Walnut and Rosemary Pastry
-
walnuts, chopped80 g
-
brown sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
wholemeal flour230 g
-
unsalted butter diced120 g
-
large egg1
-
wholemeal flour for dusting
Limoncello Filling and Topping
-
sugar80 g
-
lemon zest1 Tbsp
-
limoncello80 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)60 g
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs4
-
whipping cream200 g
-
fresh figs cut in eighths8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
2244 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 godz. 20 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5 godz. 35 min
Almond Honey Semolina Cake
1 godz.
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 godz. 30 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 godz. 10 min
Savoury Bread and Butter Pudding
1 godz. 10 min