Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb with Chopped Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Lamb and Marinade
-
vegetable oil30 g
-
red onion halved40 g
-
garlic clove1
-
natural yoghurt4 Tbsp
-
ground cumin½ Tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
dried fennel seeds½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lamb neck fillets (approx. 150 g each)4
Chopped Salad
-
preserved lemon halved, flesh removed1
-
olives pitted6
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
ground cumin½ tsp
-
extra virgin olive oil2 - 3 Tbsp
-
lemon juice15 g
-
fresh coriander large stalks removed10 g
-
fresh flat-leaf parsley large stalks removed10 g
-
celery stalk sliced (3-4 cm)1
-
fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)1
-
orange peeled, in segments1
-
tomato cut in eighths1
-
cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)1
Cooking
-
water for cooking1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
729 mg
Białko
33 g
Kalorie
2463 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
45 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemongrass Beef Salad
30 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 godz. 15 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Steak au Poivre
20 min
Fish Stew
45 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Peppercorn Sauce
30 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min