Urządzenia i Akcesoria
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
lamb leg, bone in1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil for brushing
Mint Sauce
-
fresh mint leaves20 g
-
cider vinegar130 g
-
caster sugar50 g
Vegetables
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 tsp
-
potatoes peeled, halved or quartered if large800 g
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)600 g
-
sugar snap peas300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2614 kJ /
624 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Peppercorn Sauce
30 min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 godz.
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Prawn Cocktail
15 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.