Urządzenia i Akcesoria
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
lamb leg, bone in1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil for brushing
Mint Sauce
-
fresh mint leaves20 g
-
cider vinegar130 g
-
caster sugar50 g
Vegetables
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 tsp
-
potatoes peeled, halved or quartered if large800 g
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)600 g
-
sugar snap peas300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2614 kJ /
624 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min