Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 60 克 豬絞肉
- 30 克 辣豆瓣醬
- 100 克 水
- 120 克 馬鈴薯 ,切塊(約2公分)
- 100 克 茄子 ,切滾刀塊
- 60 克 青椒 ,切片
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 786 kJ / 187 kcal
- Białko
- 12.05 g
- Węglowodany
- 17.473 g
- Tłuszcz
- 8.175 g
- Błonnik
- 4.9 g