Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 1 大匙 辣豆瓣醬
- 1 ½ 茶匙 糖
- 100 克 豆干 ,切丁(約1公分)
- 25 克 新鮮黑木耳 ,切塊(約2公分)
- 80 克 豬絞肉
- 5 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1977.6 kJ / 473.1 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Błonnik
- 6.4 g