Urządzenia i Akcesoria
Spargelragout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 Portionen
Składniki
-
Emmentaler in Stücken100 g
-
Wasser750 g
-
Spargel in Stücken (ca. 3 cm)750 g
-
Zuckerschoten300 g
-
Milch250 g
-
Mehl30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Zitronensaft1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
33 g
Kalorie
2025 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
13.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mit Köpfchen!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 godz.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1 godz. 45 min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 godz. 10 min
Spargel mit Bozner Sauce
1 godz. 25 min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10 min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Blumenkohlsalat
40 min
Spaghetti mit Porree-Meerrettich-Sauce
35 min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 godz.