Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 750 g Wasser
- 750 g Spargel, in Stücken (ca. 3 cm)
- 300 g Zuckerschoten
- 250 g Milch
- 30 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 483 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 13.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Fenchelsalat
3 Std. 35 Min
Pasta mit Dicken Bohnen und Garnelen
1 godz.
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10 min
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 godz.
Reissalat mit Spargel
1 godz.
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40 min