Urządzenia i Akcesoria
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Wasser1600 g
-
Drillinge mit Schale1000 g
-
Spargel, weiß2000 g
-
Salz2 ½ TL
-
Zucker2 EL
-
Butter weich300 g
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Joghurt, 10% Fett100 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Cherry-Tomaten geviertelt150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
2502 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Kartoffel-Dressing
30 min
Spargelragout
50 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Béchamelsauce
10 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 min