Urządzenia i Akcesoria
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Wasser1600 g
-
Drillinge mit Schale1000 g
-
Spargel, weiß2000 g
-
Salz2 ½ TL
-
Zucker2 EL
-
Butter weich300 g
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Joghurt, 10% Fett100 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Cherry-Tomaten geviertelt150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
2502 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Spargel mit Kartoffeln
50 min
Spargelragout
50 min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Kartoffelsalat mit Radieschen
1 godz. 50 min
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 min
Pikante Gewürzäpfel
40 min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 godz. 40 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10 min
Seelachs mit Dijon-Senfsauce und Currycroûtons
35 min
Aprikosendressing
5 min