Urządzenia i Akcesoria
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Crème fraîche150 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen2
-
Ei hart gekocht, grob gehackt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mit Köpfchen!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Forellenmousse
5 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min
Kartoffel-Dressing
30 min
Spargelragout
50 min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10 min
Krabbencocktail
30 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 godz. 10 min