Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Crème fraîche
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Ei, hart gekocht, grob gehackt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Endiviensalat-Suppe
35 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Vollkornbrot mit Gurkenfrischkäse und Krabben
10min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Kartoffel-Dressing
30 min