Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ensalada coleslaw
-
150
g de lechuga iceberg en trozos de aprox. 5 cm
lub 150 g de lechuga romana en trozos - 600 g de agua
- 250 g de repollo blanco en trozos de aprox. 5 cm
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de manzana en trozos (descorazonada)
Salsa
- 250 g de aceite de oliva suave
- 1 huevo duro
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de azúcar
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 25 g de yogur griego
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Białko
- 6.38 g
- Węglowodany
- 13.43 g
- Tłuszcz
- 29.66 g
- Błonnik
- 4.09 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada detox con kale
10min
Ensalada detox
5 min
Ensalada mixta con palitos de cangrejo y salsa tártara
10min
Ensalada de rabanitos y repollo
5 min
Ensalada rápida de brócoli
5 min
Ensalada de hortalizas con rúcula, canónigos y granada
15 min
Ensalada de lombarda y pera
10min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10min
Coleslaw Hawaiana
10min
Ensalada coleslaw con huevo y lombarda para llevar
20 min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 min