Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
TM6

Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki

4.0 (29 ocen)

Składniki

  • 30 g di salsa di soia
  • 20 g di miele
  • 10 g di zucchero di canna
  • 15 g di aceto di riso
  • ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
  • ½ peperoncino piccante fresco
  • 35 g di sake
    lub 35 g di acqua
  • 2 sovracosce di pollo con la pelle (circa 180 g l'una)
  • 1850 g di acqua
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
  • ½ - 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
  • 1 cipollotto a rondelle diagonali
  • ½ peperoncino piccante fresco a fettine

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1291 kJ / 308.5 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy