Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino

Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino

4.9 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
2 porzioni

Składniki

Filetto di maiale
  • di acqua
    1400 g
  • di succo di limone
    30 g
  • filetto di maiale da 600 g (a metà)
    1
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Salsa al vino
  • scalogno a metà
    1
  • di burro
    30 g
  • di vino passito
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    120 g
  • di pepe verde in grani
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 758.5 kcal / 3174 kJ
Białko 59.1 g
Tłuszcz 54.5 g
Węglowodany 3.7 g
Błonnik 18.6 g
Tłuszcz nasycony 18.6 g
Sód 1422.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...