
Urządzenia i Akcesoria
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
2 porzioni
Składniki
Filetto di maiale
-
di acqua1400 g
-
di succo di limone30 g
-
filetto di maiale da 600 g (a metà)1
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
-
di olio extravergine di oliva10 g
Salsa al vino
-
scalogno a metà1
-
di burro30 g
-
di vino passito200 g
-
di panna (min. 30% di grassi)120 g
-
di pepe verde in grani1 cucchiaio
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
758.5 kcal /
3174 kJ
Białko
59.1 g
Tłuszcz
54.5 g
Węglowodany
3.7 g
Błonnik
18.6 g
Tłuszcz nasycony
18.6 g
Sód
1422.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy