Toffees au caramel

Toffees au caramel

3.4 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
75 morceaux

Składniki

  • 315 g de sucre en poudre
  • 250 g de crème, min. 30% M.G.
  • 80 g de beurre en cubes de 2-3 cm
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1030 g d'eau
  • 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
  • 1 - 2 c. à café de fleur de sel (opcjonalnie)
    1 - 2 c. à café de graines variées
  • 50 g de vinaigre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 0.2 g
Kalorie 152.9 kJ / 36.7 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...