Couronne glacée meringue-framboise

Couronne glacée meringue-framboise

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 parts

Składniki

  • 500 g de framboises
  • 40 g de sucre glace
  • 40 g de Cointreau
  • 500 g de crème double (env. 48% M.G.) très froide
  • 90 g de petites meringues en gros morceaux grossiers, et un peu plus pour décorer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 2.5 g
Kalorie 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...