Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute

Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute

4.0 5 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    100 g
  • de lardons
    100 g
  • de filet de porc
    500 - 600 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • de paprika doux
    1 - 1 ½ c. à café
  • de bacon, fumé (60-80 g)
    6 - 8 tranches
  • de choucroute en conserve
    500 g
  • feuille de laurier, sèche (opcjonalnie)
    1
  • baies de génévrier (opcjonalnie)
    3
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre en morceaux (3 cm)
    750 g
  • d'oignons coupé en deux
    250 g
  • d'huile de friture
    3 c. à soupe
  • de lait
    140 g
  • de beurre
    40 g
  • de noix de muscade moulue
    2 - 3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 590 kcal / 2467 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...