Moules marinière

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • de poireaux parties blanches uniquement, coupées en tranches (1 cm)
    170 - 200 g
  • de vin blanc, sec
    250 g
  • d'eau
    200 g
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • de thym, frais feuilles seulement
    2 brins
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    2 - 3 pincées
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    800 - 1000 g
  • persil frais haché pour la garniture
  • citron

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 634 kcal / 2652.8 kJ
Białko 55.2 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 33.6 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 1898 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...