Baguette

Baguette

4.7 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 morceaux

Składniki

  • d'eau
    330 g
  • de levure fraîche émiettée
    10 g
    1 c. à café de levure déshydratée, (4 g)
  • de l'huile végétale pour le saladier
  • de farine à pain et plus pour fariner
    500 g
  • de sel
    1 ½ c. à café rase
  • d'eau bouillante
    100 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 604 kcal / 2531 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 122 g
Błonnik 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...