
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g d'eau
-
10
g de levure fraîche émiettée
lub 1 c. à café de levure déshydratée (4 g) - de l'huile végétale pour le saladier
- 500 g de farine à pain et plus pour fariner
- 1 ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'eau bouillante
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 604 kcal / 2531 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 122 g
- Błonnik
- 6.2 g