Baguette

4.6 30 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 morceaux

Składniki

  • 330 g d'eau
  • 10 g de levure fraîche émiettée
    1 c. à café de levure déshydratée, (4 g)
  • de l'huile végétale pour le saladier
  • 500 g de farine à pain et plus pour fariner
  • 1 ½ c. à café rase de sel
  • 100 g d'eau bouillante

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 19 g
Kalorie 2531 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 122 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...