Baguette
TM5 TM6

Baguette

4.6 (28 ocen)

Składniki

  • 330 g d'eau
  • 10 g de levure fraîche, émiettée
    lub 1 c. à café de levure déshydratée (4 g)
  • de l'huile végétale, pour le saladier
  • 500 g de farine à pain, et plus pour fariner
  • 1 ½ c. à café rase de sel
  • 100 g d'eau bouillante

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
2531 kJ / 604 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
122 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy