Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de biscuits secs (petit-beurre)
- 80 g de beurre doux mou
- 250 g d'eau
- 90 g de poudre de gelée dessert sucrée, saveur citron (pour 500 g de liquide) (voir conseil)
- 400 g de fromage frais à tartiner
- 200 g de crème
- 40 g de sucre en poudre
Garniture à la confiture
- 200 g de confiture (fraise, framboise, prune)
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 - 2 c. à café de gélatine en poudre non aromatisée (5 g) (voir conseil)
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits au beurre
50min
Croquette de poisson vapeur à la Thai
45min
Ketchup de tomates
1h 15 min
Crackers au fromage
2h 30 min
Gâteau au citron
2h
Pizza Margherita
2h 10min
Baguette
3 godz. 45 min
Brownies
50min
Tartelettes aux fruits rouges
1h 50 min
Couscous au rouget et aux poivrons
30min
Cheesecake (avec cuisson)
7 godz. 20 min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min