Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g di semi di girasole, ammollati in acqua per 2-4 ore e scolati
- 210 g di carote, a pezzi
- 50 g di gambo di sedano, a pezzi
- 30 g di cipolla rossa
- 40 g di salsa Tahina
- 60 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di aneto fresco
- 1 cucchiaino di salsa tamari
- 2 peperoni rossi, a metà, senza semi
- 2 peperoni gialli, a metà, senza semi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1404 kJ / 336 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa di verdure miste agrodolci
744 godz. 45 min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Finocchi ripieni al cous cous
1 Std.
Polpette di riso
2h
Frittata di asparagi selvatici
55 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Ricotta di macadamia raw
24u. 15min
Quinoa germogliata con verdure raw
51 Std. 25 Min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 godz. 5 min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Tortino di verdure al Bitto
1 Std. 10 Min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 Std. 5 Min