Strudel di lattuga e burrata

Strudel di lattuga e burrata

3.3 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

Impasto
  • 230 g di farina tipo 0
  • 150 g di ricotta fresca ben scolata
  • 50 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 350 g di foglie di lattuga verde
  • 250 g di burrata
  • latte q.b.
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.1 g
Kalorie 1008 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...