Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 scalogni
- 10 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
80
g di panna di soia
lub 80 g di panna vegetale - 250 g di brodo di pesce
- 80 g di riso Parboiled
- 1 - 2 cucchiaini di pasta di acciughe
- 30 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 150 g di ananas fresco, a dadini (2 cm)
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 Std. 10 Min
Virgin Colada
10 min
Achcharu (verdure sottaceto)
40 min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
San Francisco
10 min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1h 30min
Panna cotta al grano saraceno
2h 35min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Yaki Soba
55 Min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3 Std. 20 Min
Moqueca
1h 20min
Succo detox antiossidante
10 min