Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati

Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati

4.1 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Petti di pollo ripieni all'avocado
  • 3 spicchi di aglio
  • 3 rametti di coriandolo fresco le foglioline lavate
  • ½ cucchiaio di semi di cumino
  • 100 g di polpa di avocado maturo a pezzi (3 cm)
  • 50 g di salame chorizo a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 filetti di petto di pollo, senza pelle (150 g l'uno, circa)
  • sale q.b.
  • pepe nero macinato q.b.
  • 100 g di pancetta a fette
  • 80 g di vino bianco
Riso basmati
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 150 g di carota pelata e a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di riso basmati
  • 100 g di polpa di avocado maturo a dadini (2 cm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 197 g
Kalorie 17110 kJ / 4088 kcal
Tłuszcz 243 g
Błonnik 22.8 g
Węglowodany 254 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...