Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre de canne
- 1 orange, bio coupée en deux
- 1 gousse de vanille, coupée en deux, de biais
- 1 bâton de cannelle (4 cm de long)
- 750 g de vin rouge, sec
- 40 g de rhum
- 2 clous de girofle
- 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
- 1 orange bio coupée en 6 rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1141.8 kJ / 272.2 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Crêtes de coq
24h
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Coquins de Linz
3u. 15min
Mousse au thon
5min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min.
Fondue au fromage
20min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min