Vin chaud

Vin chaud

4.7 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de sucre de canne
  • 1 orange bio coupée en deux
  • 1 gousse de vanille coupée en deux, de biais
  • 1 bâton de cannelle (4 cm de long)
  • 750 g de vin rouge, sec
  • 40 g de rhum
  • 2 clous de girofle
  • 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
  • 1 orange bio coupée en 6 rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 0.9 g
Kalorie 1141.8 kJ / 272.2 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 32.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...