Vin chaud
TM6 TM5

Vin chaud

4.9 (12 ocen)

Składniki

  • 100 g de sucre de canne
  • 1 orange, bio coupée en deux
  • 1 gousse de vanille, coupée en deux, de biais
  • 1 bâton de cannelle (4 cm de long)
  • 750 g de vin rouge, sec
  • 40 g de rhum
  • 2 clous de girofle
  • 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
  • 1 orange bio coupée en 6 rondelles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1141.8 kJ / 272.2 kcal
Białko
0.9 g
Węglowodany
32.9 g
Tłuszcz
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy