Veau à la sauce au thon

Veau à la sauce au thon

4.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions

Składniki

Sauce au thon
  • d'huile de tournesol
    300 g
  • de thon à l'huile en boîte égoutté
    80 g
  • de câpres au vinaigre, marinés et un peu pour décorer
    10 g
  • filets d'anchois, conservés dans de l'huile
    3
  • de vinaigre
    1 c. à café
  • œuf
    1
  • jaune d'œuf
    1
  • de jus de citron
    20 g
  • de sel au goût
    2 pincées
Cuisson du veau
  • noix de veau (800-1000 g)
    1
  • le sel
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    2 pincées
  • d'eau pour la cuisson à la vapeur
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 675 kcal / 2814 kJ
Białko 38.07 g
Tłuszcz 58.1 g
Węglowodany 0.05 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...