Peperoni con capperi
TM6 TM5 TM31

Peperoni con capperi

4.7 (95 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di peperoni misti, gialli e rossi, puliti e a pezzi (5-6 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
  • 30 g di zucchero
  • 30 g di aceto di mele
  • 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
  • 1 cucchiaio di prezzemolo tritato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1082.3 kJ / 258.5 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
18.4 g
Tłuszcz
18.5 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Błonnik
3.1 g
Sód
485.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy