Sformatini di patate e funghi (vegan)

Sformatini di patate e funghi (vegan)

4.1 65 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
  • 600 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 pizzico di sale preferibilmente integrale
  • 1 pizzico di timo secco
  • 1 pizzico di foglie di alloro secche tritate
  • 20 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 966 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...