Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci

Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci

3.9 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

Mezze pappardelle di riso e ceci
  • 180 g di farina di riso + q.b.
  • 150 g di farina di ceci
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Termine della preparazione
  • 50 g di gherigli di noci
  • 60 g di porro
  • 300 g di radicchio a listarelle
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di Gorgonzola a pezzi
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 30.7 g
Kalorie 3276 kJ / 783 kcal
Tłuszcz 42.9 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 68.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...