Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci
TM5 TM31 TM6

Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci

3.7 (6 ocen)

Składniki

Mezze pappardelle di riso e ceci

  • 180 g di farina di riso + q.b.
  • 150 g di farina di ceci
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Termine della preparazione

  • 50 g di gherigli di noci
  • 60 g di porro
  • 300 g di radicchio a listarelle
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di Gorgonzola a pezzi
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3276 kJ / 783 kcal
Białko
30.7 g
Węglowodany
68.6 g
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
5.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy