Chuletitas de cordero con picada de avellanas y nueces

Chuletitas de cordero con picada de avellanas y nueces

4.2 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 45 g de nueces peladas
  • 45 g de avellanas
  • 2 - 3 rebanadas de pan frito
  • 50 g de vino blanco
  • 200 g de caldo de carne
  • 800 g de chuletas de cordero
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 562 kcal / 2349 kJ
Białko 26.5 g
Tłuszcz 44.5 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...