Pasta china

Pasta china

4.0 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • de repollo blanco en trozos grandes
    450 g
  • de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
    150 g
  • de pimiento rojo en trozos de 3 cm
    75 g
  • de pimiento verde en trozos de 3 cm
    75 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de lomo de cerdo en tiras
    150 g
  • de beicon en tiras
    50 g
  • de agua
    1380 g
  • de salsa de soja
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de tallarines
    500 g
  • de salsa de soja
    2 cucharadas
  • de brotes de soja frescos
    50 g
    50 g de brotes de soja en conserva, (escurridos)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 523 kcal / 2188 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 72.9 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 1057.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...