Pasta china

Pasta china

4.0 78 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 450 g de repollo blanco en trozos grandes
  • 150 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
  • 75 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
  • 75 g de pimiento verde en trozos de 3 cm
  • 50 g de aceite de oliva
  • 150 g de lomo de cerdo en tiras
  • 50 g de beicon en tiras
  • 1380 g de agua
  • 30 g de salsa de soja
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de tallarines
  • 2 cucharadas de salsa de soja
  • 50 g de brotes de soja frescos
    50 g de brotes de soja en conserva, (escurridos)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 523 kcal / 2188 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 72.9 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 1057.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...