Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 570 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux
- 3 c. à soupe de polenta
- 10 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de mozzarella
- 100 g de farine de blé, et 20 g pour les mains
- 2 œufs
- 100 g de chapelure
- un bain d'huile
- fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 559 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger de pomme de terre
45 dk
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50 dk
Croquettes de céréales au beaufort
50 dk
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Burger aux légumes et à la mozzarella
3sa 20 dk
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1h 20min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45 dk
Croquettes de jambon aux herbes
50 dk
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Gnocchis de patate douce
40 min